Πολιτική επιστροφών

Ενδιαφερόμαστε για τις ανάγκες σας, κατανοούμε τις ανησυχίες σας και για αυτόν τον λόγο υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων. Επιπλέον, κάθε παρατήρησή σας μας κάνει καλύτερους. Έχετε το δικαίωμα επομένως να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή και να τα αντικαταστήσουμε με όποιον άλλο κωδικό προϊόντος εσείς επιθυμείτε, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον το προϊόν είναι στην αρχική του συσκευασία με το καρτελάκι του, σε άριστη κατάσταση και συνοδεύεται από τα την Απόδειξη Αγοράς ή το Τιμολόγιο. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε στέλνοντας e-mail στην διεύθυνση info@didymosfashion.gr είτε καλώντας μας στο  +30.2410530700, και να μας ενημερώσετε για την επιστροφή  στην οποία θέλετε να προβείτε, και στη συνέχεια να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα σας δώσουμε για τη διαδικασία της επιστροφής.

Τα προς επιστροφή εμπορεύματα θα πρέπει να αποστέλλονται αποκλειστικά στη διεύθυνση: Didymos, Παπαναστασίου 44, 41222, Λάρισα.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
α) Επιστροφές που γίνονται χωρίς ενημέρωση του καταστήματος δεν θα γίνονται δεκτές.
β) Τα έξοδα της επιστροφής επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον αγοραστή.

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Στον καταναλωτή παρέχεται το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε, ασκώντας το δικαίωμα της υπαναχώρησης, σύμφωνα με τις παραπάνω προϋποθέσεις, και να ζητήσει επιστροφή του τιμήματος του προϊόντος, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Η επιστροφή πρέπει να γίνεται με την μεταφορική εταιρία μέσω της οποίας έλαβε την παραγγελία του ο πελάτης. Η επιστροφή του τιμήματος του αγορασθέντος προϊόντος γίνεται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων και εφόσον αυτά βρίσκονται σε άριστη κατάσταση.