Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους πιο γνωστούς και ασφαλείς τρόπους πληρωμής. Αναλυτικά οι τρόποι είναι οι εξής:

1. Πληρωμή με αντικαταβολή

Έχετε την δυνατότητα πληρωμής της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρίας κατά την παραλαβή της παραγγελίας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα.
Η πληρωμή με αντικαταβολή έχει επιπλέον κόστος 2€. Η χρέωση της αντικαταβολής δεν ισχύει για παραγγελίες με παραλαβή από το κατάστημα μας.

2. Πληρωμή με Paypal

Το PayPal είναι από τους ασφαλέστερους τρόπους πληρωμής. Ακόμη και αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να πληρώσετε με οποιαδήποτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Visa, Mastercard, Maestro, κ.α.

3. Πληρωμή με Χρεωστική ή Πιστωτική κάρτα

Οι πληρωμές μέσω κάρτας υποστηρίζονται από την Τράπεζα Πειραιώς. Επιλέγοντας πληρωμή με κάρτα μεταφέρεστε αυτόματα στην ασφαλή πύλη πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς και η συναλλαγή θα διεξαχθεί με απόλυτη ασφάλεια. Κατά την διάρκεια της ολοκλήρωσης της παραγγελίας έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε έως 6 άτοκες δόσεις, εφόσον διαθέτετε πιστωτική κάρτα. Το ελάχιστο ποσό παραγγελίας για να ενεργοποιήσετε τις άτοκες δόσεις είναι τα 70€, ενώ το μέγιστο ποσό των άτοκων δόσεων διαφέρει ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας.

4. Κατάθεση σε τράπεζα

Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Η κατάθεση μπορεί να γίνει:

σε κατάστημα της τράπεζας, ή
μέσω e-banking.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΙΒΑΝ: GR18 0172 6090 0056 0909 9543 500

Λογαριασμός: 5609099543500

Δικαιούχος: ΔΙΔΥΜΟΥ ΦΙΛΟΜΕΝΗ

Κατά την κατάθεση στην Τράπεζα μη ξεχάσετε να αναγράψτε:

  1. Τον αριθμό παραγγελίας (εμφανίζεται αυτόματα με το που κάνετε την παραγγελία).
  2. Το ονοματεπώνυμο σας

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

  • Η παραγγελία σας στέλνεται άμεσα, αφού εμφανιστεί στο λογαριασμό μας η κατάθεση που κάνατε.
  • Σε περίπτωση που κάνετε έμβασμα από διαφορετική τράπεζα από αυτή του δικαιούχου, τότε τα έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον πελάτη.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τους τρόπους πληρωμής και αποστολής των προϊόντων, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας.